Welkom op mijn Thuispagina

on woensdag 20 april 2005 - 18:30:52 | by e107

Welkom op mijn thuispagina... Als er iets de moeite waard is om over mij aan de wereld te vertellen, zul je dat hier vinden.

Reacties bij dit onderwerp niet mogelijk

Oude filmpjes

on maandag 06 april 2009 - 21:08:05 | by Niels
Moeders heeft haar oude 8mm filmpjes uit een oude doos gehaald en op dvd laten zetten. Ik heb er eentje(inmiddels meerdere), uitgehaald en op youtube gezet. Speciaal voor tante Jet, omdat ze er zo mooi op staat. Andere zullen hopelijk nog wel volgen.

Sinterklaas 1977Terschelling 1982Ethiopiƫ 1986

Reacties bij dit onderwerp niet mogelijk

Vakantie weer voorbij

on zondag 15 maart 2009 - 10:39:54 | by Niels
Helaas... De vakantie zit er weer op. 4 weken vakantie is eigenlijk best kort nog. Zo voorbij.

De eerste anderhalve week ben ik weer naar Grenada geweest om verder te werken aan de kerk daar. We hebben de benedenverdieping onder handen genomen. Er is getegeld, geschilderd, deuren zijn opgehangen, ramen zijn geplaatst, waterleiding is gelegd en de elektriciteit is aangelegd. Volgende maand komt er een ander team wat het dak gaat storten(gelukkig hoefden wij dat deze keer niet te doen ) Foto's staan online hier.

Daarna weer door naar Saba voor de rest van de vakantie. Weer lekker veel gedoken en veel gezien. Klein minpuntje was dat mijn koffer tijdens de reis van Grenada naar Saba ergens de weg was kwijt geraakt. De eerste week dus rondgelopen in hetzelfde shirtje. Maar 's avonds ging alles de wasmachine in en dan kon ik 's morgens weer schone(maar wel dezelfde) kleren aan. Wat ik nodig had was een zwembroek en duikspullen. Een zwembroek was snel gekocht in de duikshop en duikspullen had mijn tante meegenomen zodat ik er niet mee hoefde te sjouwen heen en weer naar Grenada. Duiken kon dus gelukkig meteen doorgaan. Zie hier de resultaten.

Tijdens mijn vakantie is de schilder aan de gang geweest om de laatste dingen te schilderen. Bij thuiskomst was alles zo goed als klaar. Nu nog een kast in de slaapkamer en we kunnen over. Deze is besteld en heeft een levertijd van 2-3 weken. Nog even wachten dus...
Reacties bij dit onderwerp niet mogelijk

Huis Update + Vakantie

on donderdag 05 februari 2009 - 23:09:32 | by Niels
Alweer een tijd geleden dat er iets nieuws op de site is gekomen. Erg druk was het ook wel. Moeders is geopereerd en daar gaat gelukkig alles goed mee. Vaders zit in de verzorging.

Met mijn huisje schiet het ook aardig op. Vandaag met de schilder door het huis gelopen en die kan lekker aan de gang gaan als ik er niet ben. Dan zal er weinig zijn wat me tegenhoudt om erin te gaan. De keuken komt zaterdag af, Kleine leidingomlegging in de CV kast zodat de wasmachine er in kan en nog wat laatste klusjes voor de vakantie...

Ja ja VAKANTIE! Volgende week vlieg ik weer naar Grenada waar we weer een week aan de gang gaan. Daarna 2 weken duiken op Saba. Verslag daarvan komt hier uiteraard weer te staan.

Groetjes,
Niels
Reacties bij dit onderwerp niet mogelijk

Merry X-mas

on woensdag 24 december 2008 - 12:18:56 | by Niels
Reacties bij dit onderwerp niet mogelijk

Even er tussenuit: blokarten met collega's

on dinsdag 28 oktober 2008 - 08:52:37 | by Niels
Afgelopen zaterdag even niet zoveel klussen. Vanwege de verjaardag van Leon zouden we gaan blokarten die middag. De vooruitzichten voor die zaterdag waren erg goed. Een zonnetje en een lekker windje.

Na een rondleiding van Crispijn en Joost in mijn huisje zijn we op weg gegaan naar het strand van IJmuiden. We kwamen met z'n drieen aan waar de rest al op ons stond te wachten. We zijn het strand opgelopen en daar stonden de blokarts al klaar voor gebruik. We konden na een korte uitleg meteen instappen. Eerst een klein circuit om het gevoel even te krijgen. Al snel werd het circuit wat groter gemaakt toen de instructeur zag dat we niet veel (meer) omsloegen e.d. Na een kleine 20 minuten werden we los gelaten op het hele strand. Wel een beetje uitkijken voor die irritante kite buggy's en wandelaars

Hieronder een kleine impressie:
Nico was meestal direct te herkennen doordat hij op 2 wielen reed...
En soms te ver...
Alle foto's staan hier en hier...
Reacties bij dit onderwerp niet mogelijk

... de behanger

on zondag 05 oktober 2008 - 22:02:41 | by Niels
De slaapkamer heeft eindelijk mooie bekleding op de muren. Als behanggroentjes zijn Martijn en ik vorige week begonnen met behangen. Eerst de muur die achter de kast gaat vallen zodat we een steekje, of liever gezegd scheurtje, konden laten vallen. Vervolgens de rest van de muren en als laatste de muur waar het behang met de streepjes op zit. Al met al viel het best mee. Lastig en tijdrovend is het zeker maar het resultaat mag er zeker zijn...


Kl*te randje bij de deur...
Eerste banen met patroon...
Laatste randje wegsnijden...
Resultaat mag er best wezen...
Resultaat mag er best wezen...
Reacties bij dit onderwerp niet mogelijk

Team Fortress 2

on woensdag 30 juli 2008 - 21:48:42 | by Niels
Mocht ik eens niet met mijn huis bezig zijn en ook geen andere nuttige dingen te doen heb speel ik nog wel eens een spelletje op de pc. Nu brengt dat een lastige keuze met zich mee. Wordt het Call of Duty 4 of Team Fortress 2. De laatste wint het meestal tenzij er collega's online zijn met CoD4.

TrailerMeet the sniperTF2 GameplayMuziekale remix

Reacties bij dit onderwerp niet mogelijk

Vliegveld musical

on maandag 28 juli 2008 - 11:04:36 | by Niels
Ik ben voorstander van wat vertier tijdens het wachten! Ik zeg vaker doen!


Reacties bij dit onderwerp niet mogelijk

Laminaat gelegd!

on dinsdag 08 juli 2008 - 22:44:21 | by Niels
Wow! Wat knapt dat op zeg een mooie laminaatvloer in de woon en slaapkamer. Her was een dagje werk maar het resultaat mag er zijn! Job bedankt voor de hulp met het leggen! Nu nog plinten en drempeltjes e.d. Maar eerst de knieen wat rust geven... Over rust gesproken, donderdag komt mijn bed!

Job bezig met leggen in de woonkamer.
Slaapkamer met laminaat.
Woonkamer met laminaat.
Woonkamer met laminaat.
Job in zijn gouden slaapdoos.

Nog maar weer eens excuses voor de slechte foto's... Blijft moeilijk met een telefoon
Reacties bij dit onderwerp niet mogelijk

Ga naar pagina       >>